marți, 29 ianuarie 2013

Yolo vine cu un preţ pentru toate buzunarele

Producătorul de procesoare se pregăteşte să intre tare pe piaţa de telefoane inteligente. Yolo este numele telefonului care vine cu un preţ accesibil tuturor şi pentru început se va vinde în Kenya.

Aşa cum observam într-un articol anterior, piaţa de smartphone-uri devine încărcată şi se transformă într-un câmp de bătalie. Companii pe care nu ni le imaginam că vor produce telefoane inteligente ne surprind zilnic. Este rândul companiei Intel, liderul mondial la capitolul procesoare, care intră în horă cu un telefon accesibil ca preţ.
Yolo vine cu un preţ de aproximativ 125 dolari şi se adresează celor ce-şi doresc primul lor smartphone. Intel a construit cap-coadă acest telefon, de la design până la componentele electronice ce întregesc telefonul care vine dotat cu un ecran de 3,5 inchi. Un procesor Intel Atom Z2420 de 1,2Ghz asigură viteza. Nu s-a comunicat ce sistem de operare va avea, însă cel mai probabil Yolo va rula pe Android Jelly Bean.
Yolo vine ca o perfecţionare în materie de smartphone-uri, după ce anul trecut Intel a lansat în parteneriat cu Lava International telefonul XOLO X900. Yolo vine echipat cu 500Mb spaţiu de stocare, ceea ce mi se pare cam puţin sincer să fiu. Telefonul va intra în vânzare în punctele Safaricom din Kenya la preţul de 10,999 şilingi kenyeni adică aproximativ 125 dolari cum am menţionat mai sus.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...