marți, 29 ianuarie 2013

Patriciu executat silit datorie de 20 de milioane de euro

Judecatoria Sectorului 1 şi Judecatoria Buftea au admis cererile de încuviinţare a executării silite înaintate de Raiffeisen Bank pe numele omului de afaceri Dinu Patriciu.

Dinu Patriciu este executat silit din cauza unui credit care se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro.

Aceasta nu este prima executare silită emisă pe numele lui Dinu Patriciu.

Tot de la acelaşi lanţ de magazine de cartier pe care omul de afaceri l-a deţinut i se trag şi alte probleme. Furnizorii de marfă de la MIC.RO s-au adresat instanţei.

La Judecătoria Buftea sunt foarte multe cereri de executare pe numele afaceristului. O parte au fost soluţionate şi bunurile lui trebuie executate pentru ca oamenii să-şi poată recupera banii, informează RTV.

Omul de afaceri Dinu Patriciu nu mai poate faţă proceselor deschise împotriva sa, din cauza datoriilor. Nu doar băncile l-au dat în judecată pe Dinu Patriciu, ci şi foştii membri ai Consiliului de Administraţie al Adevărul Holding, printre care şi fiul său vitreg.

Datoriile imense şi a procesele ce i-au fost intentate de diverşi creditori, riscă să îl lase pe Dinu Patriciu fără bani. În plus, omul de afaceri ar putea rămâne şi fără uriaşa moşie de la Snagov.

Acolo, Patriciu are un imens domeniu întins pe câteva mii de metri pătraţi, evaluat de specialiştii imobiliari la peste două milioane şi jumătate de euro, care ar putea fi pierdut dacă omul de afaceri va fi executat silit.

Apărată de o barieră naturală de plopi înalţi, care blochează privirile indiscrete, moşia lui Patriciu oferă celor care o stăpânesc tot felul de facilităţi, începând cu terenuri de sport şi piscine şi terminând cu foişoare aşezate în locuri cu foarte multă verdeaţă.

Nu doar băncile l-au acţionat în instanţă pe Dinu Patriciu, ci şi foştii membri ai Consiliului de Administratie al "Adevarul Holding" - fiul omului de afaceri, Andrei Alexandru Ştefan, Adrian George Vasile şi Peter Imre, directorul general al "Adevarul Holding".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...