marți, 29 ianuarie 2013

Miley Cyrus a devenit anorexica?

Despre Miley Cyrus se stie ca urmeaza o dieta pe baza de alimente fara gluten, la fel ca si alte vedete precum Gwyneth Paltrow, si se pare ca ii face rau.
Judecand dupa cele mai recente fotografii publicate de vedeta de 20 de ani pe site-urile de socializare, Miley a slabit incredibil de mult si i se vad oasele, lucru care nu este nici sexy, nici sanatos.

In fotografie, Miley apare intr-o pereche de jeansi foarte scurti si un top din denim tesaturi colorate, care ii scoate in evidenta oasele pronuntate si silueta extrem de firava.
Miley a asortat aceasta tinuta cu mai multe coliere de aur, inele si bratari si o pereche de ochelari.
Desi este din ce in ce mai slaba, Miley s-a plans recent ca nu se simte deloc bine in pielea ei dupa ce mananca alimente mai putin sanatoase, care de obicei nu figureaza in meniul ei. Nu stim daca vedeta este la o cura de ingrasare, dar cu siguranta greutatea sa actuala nu este cea ideala.

“Preeeaaa muuuulta pizzzzzza. De maine intru iar la un regim sanatos. Nu poti sa controlezi mereu ce se intampla in afara ta. Dar poti controla mereuc e se intampla in interior », a  scris ea pe Twitter.

« Acum imi amintesc de ce nu mamanc niciodata pizza, ma face sa ma simt oribil », a mai scris ea, precizand ulterior ca prin oribil nu a vrut sa scrie « grasa », ci « bolnava », din cauza glutenului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...