luni, 14 ianuarie 2013

Cat de sanatoase sunt galbenelele?

Infuzia de galbenele se foloseste atat intern, ca cicatrizant, in caz de gastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, colecistita, icter infectios, ulceratii canceroase, inflamatii ale colonului, hemoroizi, boli de ficat, cat si extern.
Daca ai racit si ti-e nasul infundat, prepara-ti singur, in casa, picaturi de pus in nas din doua lingurite de ceai de galbenele si o jumatate de lingurita de zeama de lamaie si ai portia pe o zi intreaga. Picaturile astfel obtinute sunt suta la suta naturale.
Extractul de galbenele poate fi gasit in farmacii sub forma de lotiune, comprese sau crema. De asemenea, ceaiul de galbenele este folosit pentru numeroase afectiuni. Extractul de galbenele este folosit si pentru gargara si apa de gura. In cazul in care suferi de gingivita, stomatita, paradontoza sau alte afelctiuni ale cavitatii bucale, ceaiul cu galbenele este un aliat de nadejde. Gargara cu ceai de galbenele concentrat, facuta in fiecare dimineata si seara, va diminua din simptome
Galbenelele au puterea de a vindeca ranile, avand puternice proprietati cicatrizante.
De foarte multe ori, produsele pe baza de galbenele amelioreaza iritatii ale pielii pe care nici macar produse pe baza de antibiotic nu reusesc sa le vindece.
Crema de galbenele este potrivita pentru a grabi vindecarea intepaturilor de insecte, inclusiv a celor de albina. Maseaza timp de trei minute zona intepata cu unguent, iar intepatura va deveni insesizabila si mancarimile vor disparea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...