luni, 14 ianuarie 2013

Vrei sa fii sanatos? Ce trebuie facut

Este cazul să fortifici scutul imunitar al organismului avand in vedere ca gripa si raceala se face simtita organismul are nevoie de multe alimente naturale sucuri fructe legume verdeturi salate si multe altele.
Sanatate este foarte importanata in ziua de azi deoarece fara ia corpul nostru ar fi prada bolilor.


Fructe 
Iarna, citricele sunt vedete. Chit că le găsești tot anul pe tarabele din piață și în rafturile supermarketurilor, acum își conservă cel mai bine nutrienții. Cel mai de preț, când vorbim despre răceală și gripă, este vitamina C, principalul antioxidant implicat în fortificarea sistemului imunitar.

Ceapă și usturoi

Nu degeaba sunt numite, din vechime, antibiotice naturale! Ceapa și usturoiul sunt veritabile depozite de vitamine și minerale care asigură buna funcționare a întregului organism (legiunile romane foloseau cantităţi însemnate de usturoi în alimentaţie; în acele vremuri usturoiul era recomandat pentru tratarea a peste 60 de boli!). Mănâncă zilnic doi-trei căție de usturoi și/sau o ceapă, pentru că au proprietăți fortifiante și antiinfecțioase.

Iaurturi cu probiotice

Probioticele sunt bacteriile "prietenoase", care formează o barieră între organism și germenii care îl atacă. Un iaurt pe zi (unul cât mai natural, fără fructe sau alte "îmbunătățiri") contribuie la consolidarea sistemului de autoapărare al organismului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...