marți, 29 ianuarie 2013

Katy Perry, Jennifer Aniston si Jennifer Lawrence sunt urate si netalentate?

Desi se afla constant in mijlocul scandalurilor si nu reuseste deloc sa isi spele imaginea, una dintre cele mai detestate actrite de la Hollywood nu se poate abtine si le vorbeste de rau pe trei dintre cele mai apreciate artiste ale momentului.

Potrivit CDL, un apropiat al lui Kristen Stewart a facut dezvaluiri socante despre parerile ei in legatura cu lumea stralucitoare a Hollywood-ului.

Conform acestuia, in perioada galelor de premiere, actrita de 22 de ani se simte nedreptatita si vorbeste de rau pe toata lumea.

"Kristen are o mare problema cu Jennifer Lawrence, care desi are aceeasi varsta ca si ea, a fost deja nominalizata de doua ori la Oscar si a castigat un Glob de Aur. Spune ca nu intelege de ce i se acorda atata atentie, mai ales ca era aproape o necunoscuta in urma cu doi ani", a spus sursa.

Despre Jennifer Aniston, Stewart ar fi declarat de asemenea ca este netalentata, considerand chiar ca este laudata prea mult pentru fizicul ei. Tanara i-ar fi spus sursei ca actrita din Friends nici macar nu este atat de frumoasa.
"Cat despre Katy Perry, crede ca nu e deloc draguta atunci ca nu e machiata si ca lanseaza numai melodii comerciale, pe care nu le poate canta live”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...