sâmbătă, 2 februarie 2013

Delimano Tigaia electrica cu Strat Ceramic

Delimano Festivo Pan Tigaia Electrica cu Strat Ceramic, pret si pareri
Tigaia Hot Pan Festivo de la Delimano este foarte usor de folosit. Conecteaz-o la curent, asteapta cateva momente sa se incalzeasca. Dupa aceea, poti pune mancarea si regla temperatura necesara de la 90-120 -150-190 grade C.

Tigaia electrica cu strat ceramic are si un capac de sticla, care ajuta la prepararea mancarurilor mai repede si aproape fara nicio urma de miros in bucatarie. Suprafata tigaii Hot Pan este acoperita cu un strat ceramic anti-aderent Wailburger. De aceea nu trebuie sa iti faci griji pentru procesul lung si dificil de curatare si poti renunta la folosirea untului si a uleiului, fiindca nu ai nevoie de multa grasime pe suprafata tigaii ca sa nu se lipeasca alimentele (o picatura de ulei sau de unt sunt suficiente pentru ungerea tigaii). Stratul ceramic pastreaza nutrientii, iar alimentele preparante sunt suculente, mai sanatoase si mai delicioase.
Datorita adancimii tigaii, Hot Pan Festivo este ideala nu doar pentru mancaruri si legume prajite, ci si pentru tocane sau tot felul de sosuri perfecte. Poti prepara si carnea si dresingul in acelasi timp.
Comanda acum pe http://www.delimano.ro/electrice/tigaie_hot_pan_delimano.html tigaia electrica Festivo Pan si primesti Tigaia electrica Festivo Pan + Carte de bucate Delimano GRATUIT la pretul de 249,00 LEI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...