miercuri, 6 februarie 2013

Cum ne imbracam la prima intalnire

Cu cât simpatizăm mai mult persoana cu care urmează să ne întânim şi vrem să o impresionăm, momentul alegerii ţinutei potrivite ne va întinde nervii la maxim. Aşa că trebuie să ne pregătim din timp, 4-5 ore înainte, să nu lăsăm orele să se scurgă şi apoi să ne trezim cu toate hainele prin cameră neştiind cu ce să ne îmbrăm, iar întâlnirea va ieşi un dezastru. În plus, majoritatea partenerilor evită femeile pe care trebuie să le aştepte 2-3 ore cu maşina pornită în faţa blocului.
Foarte important pentru cum te îmbraci este locaţia unde vei merge. Nu te poţi duce în haine sport la un restaurant select sau într-o ţinută elegantă la McDonalds. Dacă nu ştii locul unde vei merge, încearcă discret să afli cu ce se va îmbrăca el.
Poate nu contează foarte tare cât de sofisticat te îmbraci, dar cu siguranţă eleganţa cu care vei purta acea ţinută va atrage atenţia partenerului. Alegeţi o îmbrăcăminte cu care să-i daţi de înţeles că sunteţi deschisă la discuţii. Culorile închise (negre şi sobre, gri, maro,etc.) sunt recomandate deoarece, în caz că veţi merge să beţi o cafea, o ciocolată caldă sau să mâncaţi ceva şi, pe fondul emoţiilor primei întâlniri, se pot întâmpla şi accidente vărsând ceva. Este recomandat să aveţi şi un pacheţel de serveţele umede, pentru orice eventualitate.
Chiar dacă ai picioare de invidiat, nu purta fuste foarte scurte pentru că va trebui mereu să ai grijă cum stai şi, în plus, nu vei părea femeie serioasă. Îmbracă-te sexy, dar cu bun gust. Se ştie că majoritatea bărbaţilor sunt atraşi de clasicii pantofi cu toc înalt şi subţire. Ar trebui să eviţi însă tocurile prea înalte la prima întâlnire, pentru a nu te simţi prea inconfortabil şi a putea să te bucuri de eveniment. Trebuie să te simţi liberă să te mişti şi poate să şi dansezi.
De asemenea, nu exagera cu machiajul. Toate femeile vrem să arătăm bine, dar dacă vom fi machiate ca un papagal vom părea false, uşuratice şi bărbatul cu care ne vom întâlni se va gândi că probabil avem o groază de defecte pe care vrem să le ascundem. Nici să nu portăm machiaj deloc nu e bine, deoarece vom părea neglijente şi neîngrijite.
Atunci când mergi la o întâlnire trebuie să fii tu însăţi dacă vrei să ai un viitor în relaţie pentru că falsitatea te va trăda la un moment dat  şi oricum partenerul vrea să te vadă aşa cum eşti tu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...