sâmbătă, 2 februarie 2013

Anca Cârcu femeie de 2 lei zice Becali

Gigi Becali s-a dezlănţuit aseară după ce Anca Cârcu a depus o cere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, în care-l acuza pe Gigi Becali că jigneşte şi discriminează femeile.
Gigi Becali i-a răspuns Ancăi Cârcu. "Este o femeie de doi lei. Dacă îmi trimit citaţie o iau şi mă duc cu ea la toaletă. Nu mă cheamă pe mine nimeni pentru o femeie de doi lei", a spus Becali la Romania TV.

Aceasta a adăugat: "Pentru mine femeia e sfinţenie. Femeia înseamnă Maica Domnului care l-a născut pe Hristos (…) Femeile cu balcoanele scoase sunt femeile care îl slujesc pe Satana".

Anca Cârcu, considerată femeia cea mai dotată fizic din politica românească, crede că Becali suferă de un complex de inferioritate în faţa femeilor, că nu este în stare să le facă faţă într-o discuţie liberă, de aceea le atacă cu multe cuvinte jignitoare.

“Nu este normal ca un om care a fost trimis de români să-i reprezinte în Parlamentul României să se comporte ca la mahala, atât cu colegele sale, cât şi cu orice femeie care are curajul să nu-i împărtăşească ideile. Domnul Becali jigneşte repetat orice femeie care îi iese în cale. De la jurnaliste la invitate în studiurile televiziunilor, nici una nu scapă de apelativele triviale ale unui om în care românii şi-au pus încrederea şi l-au făcut deputat. Am decis să-l reclam pe omul politic şi persoana publică George Becali la CNCD, întrucât cineva trebuie să pună capăt acestui comportament discriminatoriu la adresa femeilor în spaţiul public”, a declarat Anca Cârcu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...