Ce mai peste au mai prins cu mana (video)

Ce ne mai trebuie undita sa pescuim niste barbati sau hotarat sa pescuisca la mana Nu mică poate fi surpriza când ditamai peştele sare din apă şi îţi înhaţă mâna.

Oare de ce dispare Live Messenger?

Microsoft a anuntat oficial ca va retrage serviciul de chat foarte folosit pana acum. Pe 15 martie 2013, toti utilizatorii de Live Messenger vor fi trecuti automat pe Skype, pe care Miscrosoft l-a cumparat in octombrie 2011 pentru suma de 8,5 miliarde de dolari.

Cat de sanatoase sunt galbenelele

Infuzia de galbenele se foloseste atat intern, ca cicatrizant, in caz de gastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, colecistita, icter infectios, ulceratii canceroase, inflamatii ale colonului, hemoroizi, boli de ficat, cat si extern.

Pentru cei care nu cred in ozn-uri (video)

Obiectele zburătoare neidentificate nu sunt văzute doar de pe Pământ, ci şi din spaţiu. Mai multe imagini surprinse de camerele NASA

Tiganii au ajuns sa fure si vulturul din bronz

Cand vine vorba de un metal pretios cum ar fi cuprul ,alama, sau bronz tigani nu mai stau pe ganduri actioneaza noaptea cand nimeni nu e pe faza si a doua zi se duc la fier vechi.

vineri, 22 martie 2013

Prigoana i-a luat masina lui Bahmu

Adriana Bahmuteanu s-a saturat. Spune ca i-au ajuns cate i-a facut  fostul sot, Silviu Prigoana.
Silviu Prigoana i-a facut cadou o masina pentru Adrianei in luna februarie, insa daca ea nu s-a impacat cu el, i-a luat-o inapoi.
“Prima cearta, baga divort. Dupa luni intregi de tacere, ma imbarliga si ne impacam. Ma impacam cu el in conditiile lui. El in mod sigur nu credea ca o sa imi fac iubit. Sunt convinsa ca daca nu aparea Mihai in viata mea, Prigoana nu dadea niciun semn de viata. Eu am tacut, l-am lasat in pace, dar nu se mai poate. El nu  trebuie sa se razbune. Eu daca merg cu masina lui Mihai, ce? Sau daca el merge cu masina mea? Ei ce sa-ti povestesc…Daca aveam nevoie sa merg cu copilul la spital? Am fost destul fata buna, cand esti asa te ia lumea de fraiera. Eu am trecut peste multe”, a spus Adrian Bahmuteanu, la un emisiunea Un show pacatos.

vineri, 8 martie 2013

Bieber a leşinat si a fost dus la spital

Faimosul cântăreţ, care a împlinit recent 19 ani, a fost dus de urgenţă la spital după ce a terminat un concert pe care l-a susţinut la Londra.

Potrivit Yahoo, Bieber a leşinat imediat după ce s-a dat jos de pe scenă din cauză că nu a mai reuşit să respire.

El a fost transportat repede la spital unde i-a fost administrat oxigen şi în cele din urmă şi-a revenit.

Ulterior, a publicat pe Instagram o fotografie în care apare pe patul de spital, fără cămaşă, în dreptul căreia a scris cuvinte de mulţumire pentru mesajele primite de la fani.

El i-a asigurat pe aceştia din urmă că totul e în regulă şi că se simte din ce în ce mai bine.

Cauzele episodului prin care a trecut Justin Bieber nu sunt cunoscute deocamdată.

sâmbătă, 2 martie 2013

Să ne încărcăm telefonu cu ajutorul unei folii?

Tradiționalele încărcătoare de telefon ar putea deveni istorie în doar câțiva ani. Evoluția asta tehnologică a luat o amploare atât de mare încât, în foarte scurt timp am putea să ne încărcăm gadgeturile cu ajutorul unei simple folii.

O companie din Franța a inventat un soi de folie care ajută la reîncărcarea telefonului mobil, prețul acesteia fiind de doar un euro, potrivit agenției France Presse. Folia despre care vorbim se aplică foarte simplu pe suprafața telefonului și ajută la încărcarea bateriei acestuia cu ajutorul luminii pe care reușește să o capteze. Potrivit companiei Whysips doar 10 minute de stat în soare declanșează încărcarea telefonului cu ajutorul acestei folii fotovoltaice. Pentru a putea reîncărca complet telefonul mobil ar trebui să lăsăm cam 6 ore telefonul la lumină naturală, însă, producătorii foliei recunosc un lucru. Mai exact, folia aceasta nu este creată de fapt pentru a înlocui definitiv încărcătoarele, încă. Acestea sunt construite pentru a fi acolo în caz de urgență, atunci când rămânem fără baterie și trebuie musai să dăm un telefon. Din cele spuse de producători aceste folii ar putea fi integrate în telefoane mobile care ar urma să iasă pe piață până la sfârșitul acestui an.

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...