Ce mai peste au mai prins cu mana (video)

Ce ne mai trebuie undita sa pescuim niste barbati sau hotarat sa pescuisca la mana Nu mică poate fi surpriza când ditamai peştele sare din apă şi îţi înhaţă mâna.

Oare de ce dispare Live Messenger?

Microsoft a anuntat oficial ca va retrage serviciul de chat foarte folosit pana acum. Pe 15 martie 2013, toti utilizatorii de Live Messenger vor fi trecuti automat pe Skype, pe care Miscrosoft l-a cumparat in octombrie 2011 pentru suma de 8,5 miliarde de dolari.

Cat de sanatoase sunt galbenelele

Infuzia de galbenele se foloseste atat intern, ca cicatrizant, in caz de gastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, colecistita, icter infectios, ulceratii canceroase, inflamatii ale colonului, hemoroizi, boli de ficat, cat si extern.

Pentru cei care nu cred in ozn-uri (video)

Obiectele zburătoare neidentificate nu sunt văzute doar de pe Pământ, ci şi din spaţiu. Mai multe imagini surprinse de camerele NASA

Tiganii au ajuns sa fure si vulturul din bronz

Cand vine vorba de un metal pretios cum ar fi cuprul ,alama, sau bronz tigani nu mai stau pe ganduri actioneaza noaptea cand nimeni nu e pe faza si a doua zi se duc la fier vechi.

joi, 31 ianuarie 2013

Micutul Hercule exploatat de tatal sau va ramane pitic

Tatăl “micuţului Hercule” Giuliano Stroe ar putea avea probleme cu legea, după ce asistenţii sociali şi medicii au stabilit că puştiul nu este dezvoltat conform vârstei sale. La 8 ani, Giuliano arată ca un copil de doar 4 ani. Familia lui Giuliano Stroe, copilul din Icoana, Olt, care face culturism la doar 8 ani, a intrat în vizorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului, după ce tatăl băiatului a postat un mesaj video pe internet, prin care cere bani în numele lui Giuliano. Arată ca nişte copii de 4 ani Autorităţile vor să se convingă acum că atât Giuliano (8 ani), cât şi frăţiorul lui, Claudiu (7 ani), nu sunt exploataţi şi, mai mult, că dezvoltarea nu le e pusă în pericol având în vedere că cei doi nu au înălţimea normală pentru vârsta lor şi dau semne de rahitism. Mai exact, aceştia arată ca nişte copii de doar 4 ani. Dacă se va constata că acest lucru se datorează exerciţiilor fizice la care sunt supuşi de părintele lor, bărbatul ar putea ajunge la puşcărie. “Iulian Stroe, tatăl, ne-a adus documente conform cărora copiii au fost examinaţi şi în data de 21 ianuarie de un medic endocrinolog, care i-a trimis însă la Institutul Parhon din Bucureşti pentru că micuţii nu mai cresc”, a declarat directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Olt, Cristina Lungu.

De ce sa impacat Rihanna cu Chris Brown

Daca pana acum, Rihanna, redevenita partenera a lui Chris Brown, desi in trecut a avut de suferit din pricina violentei acestuia, a preferat sa taca, in cele din urma cantareata a decis sa vorbeasca despre relatie.

Pentru toti cei care nu au vazut cu ochi buni reluarea acestei relatii, Rihanna, in varsta de 24 de ani, marturiseste intr-un interviu acordat pentru publicatia Rolling Stone ca "acum totul este diferit. Nu mai avem dispute. Stim exact ce avem si nu dorim sa pierdem asta din nou".

Tanara cantareata marturiseste ca ea este la originea reconcilierii cu Chris Brown, 23 de ani: "Dupa ce am suferit atatia ani, am fost furioasa si mi-am ascuns sentimentele, am lasat adevarul sa iasa la iveala. Accept consecintele. Daca este o greseala, este greseala mea", admite cantareata, lasand sa se inteleaga ca i-a iertat lui Chris Brown comportamentul violent din trecut, dar nu l-a putut uita.

Referitor la faptul ca a fost batuta crunt de acesta in 2009, fapt ce a dus atunci la destramarea relatiei, cantareata vine cu un avertisment: "Nu-si va mai permite sa o faca din nou. Nici nu iau in considerare acest lucru".

Convinsa ca iubitul sau regreta tot raul pe care i l-a pricinuit in trecut, Rihanna este increzatoare, explicand ca sentimentele puternice ce le nutresc unul pentru celalalt au permis un nou inceput.

Efect oua asupra corpului nostru

Comunitatea medicala este impartita in privinta parerii despre efectul pe care il au ouale asupra corpului uman. Acum, un nou studiu arata ca acest aliment are un efect pozitiv asupra organismului, contrazicand cercetarile precedente.
In ciuda problemei legate de nivelul ridicat de colesterol, a manca un ou pe zi este un obicei sanatos, afirma specialistii, conform inquisitr.com. Cercetarea a implicat 263.938 de persoane, informatiile oferite de acestea fiind analizate de experti.

Specialistii nu au gasit niciun motiv pentru care sa nu consumam un ou zilnic. Se credea ca un ou pe zi creste riscul de boli cardiovasculare si accident vascular cerebral.

Rezultatele obtinute de ei au fost aceleasi pentru femei si barbati. Exceptia este data de diabetici, in cazul carora nu se recomanda consumul de oua, desi studiul nu a luat in calcul un numar prea mare de astfel de pacienti.

Desi sunt bogate in colesterol, ouale contin o cantitate mare de vitamina D si colina (vitamina H), acestea fiind foarte folositoare corpului uman.

"Aproximativ 200 de studii din ultimii 25 de ani au fost concentrate asupra legaturii dintre oua si bolile de inima si au aratat ca nu colesterolul, ci grasimile saturate cresc riscul de boli cardiace", spune Cynthia Sass, specialista in domeniul nutritiei. Pentru ca au putine grasimi saturate, ouale nu sunt considerate periculoase pentru sanatate.

miercuri, 30 ianuarie 2013

Vezi acum cum arata orasul Dubai de sus

Imaginea interactivă a fost făcută de fotograful Gerarld Donovan, prin folosirea a mai mult de 70 de fotografii individuale, care au fost apoi unite pentru a oferi o imagine de ansamblu. El a folosit un trepied panoramic, cu care a făcut o serie de 48 de fotografii panoramice, fiecare la o rezoluţie de 80 de megapixeli. Ulterior, acestea au fost completate cu o serie de fotografii făcute manual, pentru a acoperi „găurile” făcute de paratrăsnetul instalat în vârful clădirii. Acest este şi motivul pentru care imaginea poate fi rotită, mărită sau întoarsă, oferind o senzaţie unică celui care o priveşte. Panorama virtuală face vizibil tot oraşul Dubai, inclusiv cel mai faimos hotel din lume, Burj Al Arab, sau cel mai mare mall din lume.
Vârful clădirii se află la 200 de metri deasupra ultimului etaj în care se poate folosi liftul, etajul 160. După aceea, se poate urca doar cu ajutorul unei scări circulare, ce înconjoară clădirea. Publicul poate ajunge până la etajul 124, unde se află şi o punte de observare.

Patronul stelei are 3 dosare fabricate

Procurorii au aratat luni, la instanta suprema, ca inculpatii din dosarul sechestrarii celor care au furat limuzina lui Becali trebuie condamnati la pedepse de peste 11 ani de inchisoare si ca prima instanta a gresit atunci cand a achitat toti inculpatii.
Becali risca 11 ani de PUSCARIE! Patronul Stelei a TURBAT de furie: Sunt terorizat de stat! Am trei dosare fabricate!


Becali se considera terorizat de statul roman. "Nu exista nicaieri pe Glob ca un om politic sa aiba trei dosare fabricate. Iti ia posibilitatea sa ocupi o functie in Stat. Intrebati-i pe procurori cine i-a pus sa fabrice aceste dosare. Eu am venit de oftica, de nervi, cand am auzit ca se reia acest proces. Numai daca sunt noi probe trebuia sa se faca acest lucru. Niste oameni sechestrati nu se comporta ca acesti baieti, ei se lauda in puscarie ca au stat la masa cu mine. Becali are mai mult curaj sa vorbeasca, de aia mi-au fabricat aceste procese. Este teroare de stat. Cum sa mi se dea 11 ani de inchisoare pentru ca mi s-a furat masina?!", a spus Becali la iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Completul de cinci judecatori ai instantei supreme dezbate, luni, recursul facut de Parchet impotriva deciziei unui complet de trei judecatori de la aceeasi instanta prin care inculpatii din dosarul sechestrarii, intre care si Gigi Becali, au fost achitati.


La termenul de luni al procesului, procurorul prezent la instanta le-a cerut judecatorilor casarea deciziei de achitare si condamnarea tuturor inculpatilor "la media limitelor speciale de pedeapsa prevazute de lege" in cazul acestor infractiuni.

Concret, a aratat ulterior procurorul, inculpatii din dosar ar trebui condamnati la o pedeapsa de aproximativ 11 ani si sase luni, limitele fiind intre 7 si 15 ani pentru fapta pentru care acestia au fost deferiti justitiei.

Procurorul a mai spus ca instanta de fond, respectiv completul de trei judecatori al instantei supreme, a gresit atunci cand i-a achitat pe cei din acest dosar.

Potrivit procurorului, modalitatea prin care s-au comis faptele sunt de natura unui "comando urban" in sensul ca s-au folosit arme de foc, au existat urmariri si accidentari in trafic, rapiri si violenta.

Procurorul a mai aratat ca daca persoanele din acest dosar ar fi achitate, s-ar crea impresia ca orice persoana isi permite bodyguarzi isi permite si sa depaseasca si limitele legale in a-si face dreptate.

"Becali a savarsit fapta de lipsire de libertate cu intentie directa, pentru ca a prevazut si acceptat posibilitatea producerii ei atunci cand si-a trimis bodyguarzii sa-i aduca pe presupusii hoti ai limuzinei sale", a aratat magistratul.
De aici, a aratat procurorul, rezulta si intentia directa, iar lipsirea de libertate subzista indiferent de modul prietenos in care s-au derulat discutiile la bar. "Este exclusiv dreptul autoritatilor sa lipseasca de libertate pe cineva in conditii expres si limitativ prevazute de lege", a subliniat procurorul.

In continuare, avocatii celor inculpati in acest dosar expun in fata celor cinci judecatori motivele pentru care completul de cinci ar trebui sa mentina achitarile date de instanta inferioara.

Gigi Becali, a fost achitat, in 19 octombrie 2011, de catre un complet de trei judecatori al ICCJ, el fiind acuzat ca le-a ordonat garzilor sale sa ii prinda pe cei care i-au furat un Mercedes. Hotii au fost dusi apoi la sediul Partidului Noua Generatie (PNG), pe care Becali in conducea, loc unde acestia au fost sechestrati cateva ore si agresati.
Decizia instantei a fost contestata de Parchet si de unii dintre inculpatii din dosar, iar dosarul a ajuns la completul de cinci judecatori de la aceeasi instanta.

Gigi Becali a fost achitat de judecatori in baza articolului 10 litera d din Codul de procedura penala, respectiv pentru ca lipseste unul dintre elementele constitutive ale infractiunii.

marți, 29 ianuarie 2013

X Factor România si in 2013 sezon nou

Anteniștii nu renunță la formatul XFactor. Deși în primele 2 sezoane audiența nu a fost una așteptată, de multe ori fiind întrecută de filmele vechi de la Protv, Antena 1 mizează în continuare pe emisiunea ce i-a avut câștigători în primele 2 ediții pe Andrei Leonte și Tudor Turcu.

Pentru doritorii de XFactor sunt vești bune: se fac înscrieri online pe xfactor.a1.ro/casting.
Deși nu se știu multe detalii despre noul sezon din 2013 pariez pe faptul că juriul va rămâne neschimbat, această formulă (Cheloo, Bitman și Delia) fiind net superioară celei din primul sezon cu un no-name în lumea muzicii (Morar) și nu playback-ist notoriu, Adrian Sina de la Akcent.

Divertismentul a lăsat de dorit și s-a văzut. Audiențele au fost la pământ. S-au ridicat în sezonul 2 și poate de asta Antena 1 continuă cu sezonul 3, pentru a șlefui diamantul cât mai bine.

Dacă nu vor mai fi Cheloo, Bitman și Delia pe cine ați vedea în noul juriu?

Miley Cyrus a devenit anorexica?

Despre Miley Cyrus se stie ca urmeaza o dieta pe baza de alimente fara gluten, la fel ca si alte vedete precum Gwyneth Paltrow, si se pare ca ii face rau.
Judecand dupa cele mai recente fotografii publicate de vedeta de 20 de ani pe site-urile de socializare, Miley a slabit incredibil de mult si i se vad oasele, lucru care nu este nici sexy, nici sanatos.

In fotografie, Miley apare intr-o pereche de jeansi foarte scurti si un top din denim tesaturi colorate, care ii scoate in evidenta oasele pronuntate si silueta extrem de firava.
Miley a asortat aceasta tinuta cu mai multe coliere de aur, inele si bratari si o pereche de ochelari.
Desi este din ce in ce mai slaba, Miley s-a plans recent ca nu se simte deloc bine in pielea ei dupa ce mananca alimente mai putin sanatoase, care de obicei nu figureaza in meniul ei. Nu stim daca vedeta este la o cura de ingrasare, dar cu siguranta greutatea sa actuala nu este cea ideala.

“Preeeaaa muuuulta pizzzzzza. De maine intru iar la un regim sanatos. Nu poti sa controlezi mereu ce se intampla in afara ta. Dar poti controla mereuc e se intampla in interior », a  scris ea pe Twitter.

« Acum imi amintesc de ce nu mamanc niciodata pizza, ma face sa ma simt oribil », a mai scris ea, precizand ulterior ca prin oribil nu a vrut sa scrie « grasa », ci « bolnava », din cauza glutenului.

Xonia si-a scos amigdalele

Xonia se afla impreuna cu iubitul ei, F. Charm, de la inceputul lunii in Australia.
Pe langa vizitele prin Melbourne, se pare ca frumoasa blonda a facut o vizita si la spital, unde a suferit o interventie chirurgicala.
“Heey , sa imi tineti pumnii ca operatia pentru scoaterea amigdalelor sa fie cu succes :(“, a scris artista pe Facebook, la o poza ce o infatiseaza intr-o sala de spital.
Anul trecut, Xonia a recunoscut ca si-a facut rinoplastie si si-a marit buzele cu acid hialuronic.
Daca anul acesta, Xonia si-a facut o simpla operatie de scoatere a amigdalelor sau a apelat din nou la bisturiu pentru a-si corecta micile imperfectiuni, ramane sa obervam la intoarcerea in tara.

Katy Perry, Jennifer Aniston si Jennifer Lawrence sunt urate si netalentate?

Desi se afla constant in mijlocul scandalurilor si nu reuseste deloc sa isi spele imaginea, una dintre cele mai detestate actrite de la Hollywood nu se poate abtine si le vorbeste de rau pe trei dintre cele mai apreciate artiste ale momentului.

Potrivit CDL, un apropiat al lui Kristen Stewart a facut dezvaluiri socante despre parerile ei in legatura cu lumea stralucitoare a Hollywood-ului.

Conform acestuia, in perioada galelor de premiere, actrita de 22 de ani se simte nedreptatita si vorbeste de rau pe toata lumea.

"Kristen are o mare problema cu Jennifer Lawrence, care desi are aceeasi varsta ca si ea, a fost deja nominalizata de doua ori la Oscar si a castigat un Glob de Aur. Spune ca nu intelege de ce i se acorda atata atentie, mai ales ca era aproape o necunoscuta in urma cu doi ani", a spus sursa.

Despre Jennifer Aniston, Stewart ar fi declarat de asemenea ca este netalentata, considerand chiar ca este laudata prea mult pentru fizicul ei. Tanara i-ar fi spus sursei ca actrita din Friends nici macar nu este atat de frumoasa.
"Cat despre Katy Perry, crede ca nu e deloc draguta atunci ca nu e machiata si ca lanseaza numai melodii comerciale, pe care nu le poate canta live”

Patriciu executat silit datorie de 20 de milioane de euro

Judecatoria Sectorului 1 şi Judecatoria Buftea au admis cererile de încuviinţare a executării silite înaintate de Raiffeisen Bank pe numele omului de afaceri Dinu Patriciu.

Dinu Patriciu este executat silit din cauza unui credit care se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro.

Aceasta nu este prima executare silită emisă pe numele lui Dinu Patriciu.

Tot de la acelaşi lanţ de magazine de cartier pe care omul de afaceri l-a deţinut i se trag şi alte probleme. Furnizorii de marfă de la MIC.RO s-au adresat instanţei.

La Judecătoria Buftea sunt foarte multe cereri de executare pe numele afaceristului. O parte au fost soluţionate şi bunurile lui trebuie executate pentru ca oamenii să-şi poată recupera banii, informează RTV.

Omul de afaceri Dinu Patriciu nu mai poate faţă proceselor deschise împotriva sa, din cauza datoriilor. Nu doar băncile l-au dat în judecată pe Dinu Patriciu, ci şi foştii membri ai Consiliului de Administraţie al Adevărul Holding, printre care şi fiul său vitreg.

Datoriile imense şi a procesele ce i-au fost intentate de diverşi creditori, riscă să îl lase pe Dinu Patriciu fără bani. În plus, omul de afaceri ar putea rămâne şi fără uriaşa moşie de la Snagov.

Acolo, Patriciu are un imens domeniu întins pe câteva mii de metri pătraţi, evaluat de specialiştii imobiliari la peste două milioane şi jumătate de euro, care ar putea fi pierdut dacă omul de afaceri va fi executat silit.

Apărată de o barieră naturală de plopi înalţi, care blochează privirile indiscrete, moşia lui Patriciu oferă celor care o stăpânesc tot felul de facilităţi, începând cu terenuri de sport şi piscine şi terminând cu foişoare aşezate în locuri cu foarte multă verdeaţă.

Nu doar băncile l-au acţionat în instanţă pe Dinu Patriciu, ci şi foştii membri ai Consiliului de Administratie al "Adevarul Holding" - fiul omului de afaceri, Andrei Alexandru Ştefan, Adrian George Vasile şi Peter Imre, directorul general al "Adevarul Holding".

De ce sunt romanii vazuti rau?

Azi de dimineaţă, citind ştirile pe diverse site-uri de specialitate, am găsit una cu referire la naţia noastră pe libertatea.ro. “Politicienii englezi vor să demareze o campanie în presă împotriva noastră, încercând să ne transforme în oile negre ale Europei. Spun că suntem puturoşi, hoţi şi cerşetori.” Binenţeles că s-a găsit şi caracteristicile pentru englezi: huliganism, alcoolism şi, cel mai grav, pedofilie.
Dar, hai să vorbim despre noi şi nu despre alţii. Se încadrează românii ca naţiune în caracteristicile atribuite de politicienii englezi? Şi dacă ne-am încadra, aşa cum spun ei, de ce angajatorii britanici îi preferă pe cetăţenii români sau bulgari?
Desigur sunt şi români care merg în afara graniţelor ca să fure şi să cerşească, dar eu cred că sunt cu mult mai mulţi cei care muncesc cinstit şi chiar mai bine decât muncitorii lor. Poate că le este ciudă pe inteligenţa de care au dat dovadă românii.
Voi ce părere aveţi despre ce spune opinia publică engleză? Este adevărat că românii sunt puturoşi, hoţi şi cerşetori?

Nicolae Guta a lasat-o gravida pe amanta lui

Amanta lui Guţă nu a plecat din Capitală, aşa cum a promis, ci a rămas în Bucureşti.
Invitată la emisiunea CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la 22.00, doar pe Acasă TV, Daniela nu a vrut să spună iniţial de ce nu a mai plecat acasă.
Cu toate astea, întrebată de moderatori de ce nu s-a mai urcat în tren, bruneta a spus: "Trebuia să-mi vină ciclul şi nu mi-a mai venit".
Daniela mărturiseşte că ea este în continuare îndrăgostită de manelist şi că "altul ca Guţă nu mai este", deşi acesta nu a mai căutat-o de când a ales-o pe soţia lui, Narcisa.
Tânăra a recunoscut că ea nu s-a protejat când a făcut dragoste cu Guţă - "Nu ne-am protejat, poate doar în prima noapte".
Mai mult, Daniela aruncă bomba - "Da, sunt însărcinată. Mi-am făcut testul şi a fost pozitiv. De asta nu am mai plecat la Timişoara. Am fost distrusă".
Amanta lui Guţă spune că ultima oară a făcut sex cu manelistul în ziua priveghiului fratelui acestuia şi că atunci a rămas gravidă.
Să fie însărcinată amanta lui Guţă, voi ce ziceţi?

Veniturile Yahoo sunt in crestere

Directoarea generala a gigantului american Yahoo,  Marissa Mayer, se lauda ca veniturile Yahoo au crescut. Aceasta a spus ca in 2012 Yahoo a inregistrat venituri mai mari decat in 2011, insa doar cu 2%. Yahoo nu mai este ceea ce a fost. Lumea nu prea mai foloseste serviciile Yahoo. Se pare ca Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a scos pe piata un produs mai bun ce provoaca dependenta. Majoritatea utilizatorilor de internet stau conectati pe Facebook. Si eu am avut adresa de mail la Yahoo, insa mi-am dat seama ca sunt mai protejat daca am o adresa de email pe un server propriu. Intru si pe Messenger, dar cel mai mult stau pe Facebook si Twitter. Nu stiu daca Yahoo o sa mai fie ceea ce a fost. E cam penibil sa spui ca veniturile au crescut cu 2%, atunci cand asta se intampla dupa 4 ani. Timp de 4 ani, cei de la Yahoo n-au inregistrat nicio crestere a veniturilor.

Yolo vine cu un preţ pentru toate buzunarele

Producătorul de procesoare se pregăteşte să intre tare pe piaţa de telefoane inteligente. Yolo este numele telefonului care vine cu un preţ accesibil tuturor şi pentru început se va vinde în Kenya.

Aşa cum observam într-un articol anterior, piaţa de smartphone-uri devine încărcată şi se transformă într-un câmp de bătalie. Companii pe care nu ni le imaginam că vor produce telefoane inteligente ne surprind zilnic. Este rândul companiei Intel, liderul mondial la capitolul procesoare, care intră în horă cu un telefon accesibil ca preţ.
Yolo vine cu un preţ de aproximativ 125 dolari şi se adresează celor ce-şi doresc primul lor smartphone. Intel a construit cap-coadă acest telefon, de la design până la componentele electronice ce întregesc telefonul care vine dotat cu un ecran de 3,5 inchi. Un procesor Intel Atom Z2420 de 1,2Ghz asigură viteza. Nu s-a comunicat ce sistem de operare va avea, însă cel mai probabil Yolo va rula pe Android Jelly Bean.
Yolo vine ca o perfecţionare în materie de smartphone-uri, după ce anul trecut Intel a lansat în parteneriat cu Lava International telefonul XOLO X900. Yolo vine echipat cu 500Mb spaţiu de stocare, ceea ce mi se pare cam puţin sincer să fiu. Telefonul va intra în vânzare în punctele Safaricom din Kenya la preţul de 10,999 şilingi kenyeni adică aproximativ 125 dolari cum am menţionat mai sus.

vineri, 25 ianuarie 2013

Cand este gheata pe jos ne dezechilibram (video)

Un videoclip de sezon a devenit viral in mediul online. In el pot fi vazuti mai multi oameni care cad pe strada din cauza ghetii de pe trotuar.
Multi dintre cei care circula printr-o zona plina de gheata de pe trotuar nu reusesc sa se tina pe picioare. Inregistrareaa a fost facuta in orasul Norfolk, Marea Britanie.

Cei care au filmat totul spun ca autoritatile au reactionat imediat si au remediat aceasta situatie, care punea integritatea fizica a oamenilor in pericol.

Niciunul dintre oamenii care treceau pe acolo nu a scapat fara emotii serioase. Totul putea deveni mult mai grav in unele cazuri, caci pe strada, in imediata apropiere, treceau masini care puteau sa ii accidenteze.

Bei alcool inainte de culcare?

O băutură alcoolică băută înainte de culcare ne poate ajuta să adormim mai repede, însă are efecte negative asupra somnului, afirmă cercetătorii în urma studierii dovezilor.
Deşi o băutură alcoolică reduce timpul necesar pentru a adormi şi ne introduce rapid într-o stare profundă de somn, aceasta ne răpeşte totodată una dintre cele mai satisfăcătoare etape ale somnului, cea în care au loc visele.
De asemenea, dacă folosim această „metodă” de a adormi prea des, riscăm să suferim de insomnie. Deşi acest obicei este destul de răspândit.
Pe termen scurt, un pahar sau două nu sunt periculoase, însă dacă veţi continua să beţi înainte de somn poate duce la probleme semnificative. Dacă vreţi neapărat să beţi, cel mai bine este să o faceţi cu 90-120 de minute înainte de a vă culca, pentru a avea suficient timp ca efectul alcoolului să se diminueze.
Pe măsură ce creştem doza, alcoolul ne suprimă respiraţia. Poate să transforme astfel oamenii care nu sforăie în sforăitori, iar pe sforăitori îi poate transforma în oameni cu apnee de somn – caz în care respiraţia este întrerurptă .
Mai întâi, accelerează procesul de adormire. Apoi, ne trimite într-o fază adâncă a somnului. Aceste două schimbări, ce sunt identice schimbărilor observate în rândul persoanelor care iau medicamente anti-depresie, ar putea părea atrăgătoare, explicând de ce beau alcool unele persoane care suferă de insomnie.
A treia schimbare, însă, este mult mai puţin plăcută: alcoolul duce la fragmentarea tiparelor de somn în cea de-a doua parte a nopţii.
De asemenea, alcoolul reduce timpul petrecut în faza de somn REM (rapid eye movement) - etapa somnului în care au loc, de regulă, visele.  De aceea, somnul nu este la fel de odihnitor

Angelina Jolie si Brad Pitt mai fac un copil

Familia Brangelina este pe cale sa se mareasca. Cel putin asa sustine un apropiat al cuplului, care a dezvaluit pentru Star Magazine ca vedeta este insarcinata.
Acesta ar fi si motivul pentru care actrita a fost foarte discreta in aparitiile publice in ultimul timp. "Are stari de rau din cauza sarcinii si nu doreste sa atraga atentia publicului asupra sa. Incearca sa se ocupe cat mai bine de ceilalti copii", a declarat acest apropiat.
Posibila sarcina a Angelinei Jolie nu a fost confirmata de cuplu, insa cei doi au recunoscut intr-un interviu recent ca aparitia unui alt copil in familie nu este exclusa.

Brad Pitt (49 de ani) si Angelina Jolie (37 de ani) sunt deja parintii a sase copii: Maddox, 11 ani, Pax Thien, 9 ani, Zahara, 7 ani, sunt adoptati, iar Shiloh, 6 ani si gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, 4 ani, sunt cei trei copii biologici ai cuplului.

Lupii si cainii sunt doua specii diferite?

În timpul procesului de tranziţie, de la mari vânători în haită, până la cel mai bun prieten al omului, câinii au învăţat să consume grâu, orez, orz, porumb şi cartofi. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu oamenii atunci când ei au renunţat la traiul din pădure şi au început să devină agricultori
O echipă de cercetătorii din Suedia au comparat genomul lupilor cu cel al câinilor şi au descoperit că există o mare diferenţă între aceste două specii diferite: capacitatea câinilor de a digera amidonul.
„Cred că este un caz uimitor de coevoluţie. Faptul că în ultimii 10.000 de ani am împărţit un mediu asemănător a cauzat o adaptare similară”, a explicat Erik Axelsson, genetician la Universitatea Uppsala.

Descoperirea susţine ipoteza conform căreia câinii au evoluat din lupi care au găsit o nouă sursă de mâncare la marginea aşezărilor umane. În cele din urmă, eu au început să tolereze contactul cu oamenii şi astfel au fost aduşi în gospodărie pentru a deveni paznici şi tovarăşi ai oamenilor.

O altă teorie sugerează că lupii au fost capturaţi de vănători-culegători care i-ar fi domesticit.

joi, 24 ianuarie 2013

O casa pestera unde locuieste o familie

Peştera l-a încântat pe Hernandez încă de când era doar un băieţel care lucra pe câmp. Deşi i-a luat 20 de ani pentru a intra în posesia ei, Hernandez şi soţia lui au transformat-o într-o casă primitoare.

Casa se află la circa 80 de km distanţă de graniţa Mexicului cu SUA, în apropiere de San Jose de Piedras. Ea este micuţă şi extrem de modestă, dar suficient de spaţioasă pentru ca Hernandez şi soţia lui să crească şapte copii. Din păcate, el nu are acolo electricitate şi nici sistem de canalizare. Familia se bazează pe un cuptor cu lemne şi pe apa unui izvor din apropiere.

Hernandez câştiga bani din cultivarea plantei Candelilla, ce poate fi folosită pentru o grămadă de lucruri, de la lumânări la medicină. Deşi familia se chinuie iarna, când sursa lor de apă îngheaţă, Hernandez refuză să se mute într-o casă mai confortabilă.



Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Cat de importanta e sfecla rosie pentru ficat

Consumul de suc de sfeclă roşie e ca un remediu excepţional împotriva anemiei şi a bolilor de sânge.
Bolnavii de leucemie îşi revigorează starea de sănătate după o cură cu salate de sfeclă roşie şi cu suc, obţinut prin presarea acestei rădăcinoase.

Dacă aţi răcit, atunci o salată cu sfeclă vă ajută să vă simţiţi mult mai bine, deoarece conţine vitamina C. De asemenea, dacă 
vreţi să slăbiţi, atunci trebuie să ştiţi că sfecla roşie este săracă în calorii şi o cură de 14 zile cu salată ( câte 300 g  la mesele principale) este binevenită.
Mai mult, sfecla are un puternic efect remineralizant, deoarece  100 g de sfeclă conţin 60 mg de sodiu, 250 de mg de potasiu, 25 mg de calciu şi 35 mg de fosfor.
Este un fapt dovedit că sfecla roşie combate cancerul, deoarece opreşte multiplicarea celulelor canceroase din organism, prevenind formarea tumorilor.
Totodată, ficatul şi rinichii sunt protejaţi de consumul de sfeclă roşie. Trebuie să beţi dimineaţa, pe stomacul gol, un pahar de suc de sfecla, iar la prânz să mâncaţi o salată de sfeclă amestecată cu morcovi, în părţi egale, iar ameliorările nu vor întârzia să apară.

De efectele terapeutice ale sfeclei pot beneficia şi persoanele temperamentale, deoarece această legumă are un efect calmant.
Cei care au probleme cu hipertensiunea, trebuie să includă în hrana lor această legumă, sub formă de salată şi de suc, pentru că   normalizează ritmul cardiac şi menţin tensiunea la cote normale.
Dacă  vreţi să urmaţi o cură de detoxifiere, vreme de zece zile,  atunci sfecla roşie curăţă organismul de toxine şi arde depozitele de grăsime.
În acelaşi timp, sfecla roşie tratează şi problemele de infertilitate; antioxidanţii şi acidul folic din compoziţia sa rezolvă problemele de acest gen. 
Cercetări recente au remarcat şi proprietăţile antigripale şi antiinfecţioase ale sfeclei consumată în stare crudă.. Efectele benefice ale sfeclei roşii se datorează substanţelor nutritive conţinute : minerale (potasiu, fosfor, magneziu, calciu, fier, sodiu), hidrocarburi, amidon şi vitamine (A,B1, B2, B5, B6, C,E, PP).

Gerard si Madalina s-au logodit

Mai multe surse de presă din străinătate au scris ieri că românca Mădălina Ghenea (25 de ani) şi iubitul ei, actorul scoţian Gerard Butler (43 de ani), s-au logodit de curând.
Conform site-ului www.mediamass.net, cei doi au fost surprinşi recent de paparazzi colindând mai multe magazine de bijuterii din SUA, cu scopul de a cumpăra verighete. Plecând de la aceste informaţii, presa de peste Ocean a tras concluzia că frumoasa româncă şi scoţianul, care se iubesc de la începutul anului 2012, s-au logodit deja, urmând chiar să facă şi nunta cât de curând.
Ziariştii amintesc de relaţia serioasă dintre cei doi şi de mărturisirile făcute de Butler prietenilor, conform cărora o iubeşte foarte mult pe Mădălina Ghenea şi că s-a pregătit pentru momentul în care o va cere de nevastă. Mai mult, celebrul actor a spus în nenumărate rânduri că îşi doreşte copii cât mai repede, pentru că e convins că va fi un tată minunat.

Condimente care sunt foarte bune pentru sanatate

Numeroasele substante vegetale continute de mirodenii, precum uleiurile eterice, vitaminele, enzimele, substantele amare si taninurile, pigmentii, substantele minerale si microelementele, actioneaza asupra organismului ca niste adevarate medicamente. Pe cale interna, scortisoara, piperul si celelalte rude ale lor stimuleaza tractul intestinal, impulsionand productia sucurilor digestive la nivelul stomacului, bilei si pancreasului, ajutand, astfel la o mai buna descompunere a hranei. Folosite extern, sub forma de uleiuri pentru masaj, mirodeniile stimuleaza local irigarea cu sange si incalzirea zonelor de piele respective. Scortisoara, cuisoarele, cardamomul, piperul si ghimbirul vitalizeaza si intaresc nervii.
Iata care sunt proprietatile lor si in ce afectiuni sunt recomandate:
  • Cardamomul ajuta la digestie, este expectorant si stimuleaza metabolismul cerebral.
  • Cuisoarele contin o cantitate mare de antioxidanti care ne protejeaza celulele somatice. Omoara bacteriile si calmeaza durerile, inclusiv pe cele de dinti. In acest scop se pun cateva cuisoare pe dintele problema, se musca usor si se tin in gura cat mai mult posibil.
  • Ghimbirul este un medicament eficient pentru combaterea racelii si pentru intarirea imunitatii. Contine uleiuri eterice, substante amare si minerale valoroase, are proprietati antibacteriene si antivirale.
  • Piperul este un remediu excelent pentru impulsionarea activitatii intregului organism si pentru stabilizarea ei.
  • Scortisoara poseda proprietati antiinflamatorii si antispasmodice, scade colesterolul daca se foloseste jumatate de lingurita pe zi in fiecare zi.
Specialistii in plante aromatice avertizeaza, insa, asupra consumului exagerat si prelungit al mirodeniilor, in acest caz ele putandavea efecte secundare nedorite.
Pentru recunoasterea calitatii mirodeniilor, la cumparare ar trebui trebui sa tineti seama de urmatoarele:
- mirodeniile uscate ar trebui intotdeauna cumparate intregi si nu macinate
- cardamomul bun se recunoaste dupa culoarea verde intens si capsulele complet inchise
- cuisoarele bune se recunosc dupa capetele intregi si tari, care la o apasare usoara secreta putin ulei
- ghimbirul bun se recunoaste dupa radacina compacta
- nucsoara se recunoaste dupa suprafata neteda la pipait.
Pentru maruntirea lor se folosesc:
- razatoarea
- mojarul
- rasnita de piper si de cafea.
Mirodeniile pot fi consumate si dupa perioade foarte lungi de pastrare, ani, dar isi pierd cu timpul din tarie. Ideale pentru pastrarea lor sunt recipientele din ceramica sau sticla inchisa la culoare, cu capac etans. Ele trebuie tinute intr-un loc uscat, racoros si intunecos, in nici un caz pe rafturi montate deaupra aragazului si orice alta sursa de caldura, pentru ca umezeala si caldura le reduc rapid aroma si consistenta.

Catalog Diva Life 2013

Catalog Diva Life Iarna 2013 este disponibil pe pagina oficiala http://www.divalifecosmetics.ro

Diva Life Cosmetics a luat nastere in anul 2012, creata de oameni cu experienta de peste zece ani in domeniul vanzarilor.

Promotia saptamanii 21-27 Ianuarie 2013: Pentru fiecare comanda in valoare de minim 150 de lei valoare cu discount, primesti gratis mascara Sabrina Rudnik. Astfel castigi 25% discount adica 50 lei (din 200 lei pret de catalog), plus mascara in valoare de 12,99. In total castigi 62,99 lei plus transport gratuit.
Iata catalogul complet

Concurs 2013 milka

I love milka concurs 2013 desfasurat pe ww.gesturimici.ro/concurs
Marele premiu O insula doar pentru 2!
Cum castigi:
Introdu un cod de pe cutiile de I Love Milka pe www.gesturimici.ro/concurs .
premiul saptamanal manusi pereche daca intra in contul de cuplu si acumuleaza 10 inimioare:
 100 seturi x 3 manusi cu un deget, de culoare rosie, din care o manusa este dubla (pt 2 persoane), cu mesaj si degete imprimate vreau sa castig manusile premiul zilnic cate o cana pe care poti scrie un mesaj de dragoste,
Un alint, o surpriza. cum o castigi:
Trimite o provocare si intri automat in tragerea la sorti zilnica.
20 seturi x cana cu “tabla de scris” imprimata + 1 buc creta; culoare margine: rosie / alba.

Ce putem spune despre bere si vin?

Vinul si berea sunt doua bauturi iubite de foarte multa lume, oamenii denumindu-le delicioase, sfinte, cateodata pacatoase sau chiar diabolice, dupa imprejurare.

Totusi, cu siguranta sunt lucruri pe care inca nu le stii despre aceste doua bauturi, potrivit Listverse:

De ce e vinul sanatos?

In cadrul unui studiu care s-a desfasurat pe durata a 10 ani, s-a aratat faptul ca vinul, in special cel rosu, ajuta la mentinerea sanatatii cardiovasculare. Asta se intampla datorita antioxidantilor numiti flavonoizi, prezenti in pielea si samburii de strugure.

Acestia reduc riscul bolilor de inima, tin sub control colesterolul, previn formarea cheagurilor de sange, inhiba cresterea tumorilor si ajuta la tratarea bolilor neurologice, precum Parkinson si Alzheimer.

Totusi, nu e bine sa exagerezi. Astfel, rezuma-te la 2 pahare de vin pe zi pentru a beneficia de proprietatile sale.

Alcoolul si legea

Varsta la care legislatia permite consumul de alcool variaza de la o tara la alta si de la un continent la altul. In multe din tarile europene aceasta este de 16 ani (in altele de la 18), in Canada este 18, in Asia 20 si in Statele Unite 21.

Cei mai mari bautori

In topul celor mai impatimiti consumatori de bere se afla, la loc de frunte, Cehia, Irlanda si Germania, iar in ceea ce priveste vinul, acesta este preferat in Italia, Franta si Elvetia, dupa cum arata statisticile.

Cei mai mari producatori de bere sunt China, Statele Unite si Rusia, la capitolul vin conducand Italia, Franta si Spania.

Tarile cu cele mai mari taxe puse pe aceste doua bauturi sunt Norvegia, Finlanda si Canada.

Cea mai buna bere

Acest subiect este unul delicat, pentru ca multe tari isi asuma acest titlu, de cel mai bun producator de bere. Europa produce, conform premiilor primite, cea mai gustoasa bere, Belgia fiind pe locul intai, iar Germania pe doi. Urmeaza Statele Unite ale Americii.

Bere de proasta calitate

In cadrul unui sondaj efectuat in 80 de tari, 2.000 de oameni au fost chestionati cu privire la berea de cea mai proasta calitate. Rezultatele au clasat Statele Unite pe locul I, apoi China si Marea Britanie, Australia, Franta si Italia.

Budweiser a fost cotata cea mai proasta marca de bere, desi America a primit medalii pentru 50 de alte marci. Desi beneficiaza de cele mai bune si multe reclame si este exportata peste tot in lume, Budweiser nu are deloc un gust apreciat, a reiesit din sondaj.

Totusi, Statele Unite produc si marci apreciate, precum Sierra Nevada Pale Ale, Samuel Adams Boston Lagers si Samuel Adams Seasonal.

Cele mai bune regiuni viticole

Regiunea cea mai cunoscuta pentru vinurile sale de calitate este Bordeaux, din Franta. Din cele 115.000 de hectare se fac pana la 960 de milioane de sticle de vin pe an, de la cel de masa pana la cel mai scump din lume, precum Chateau d'Yquem si Chateau Cheval Blanc, vandute cu mii de euro.

O sticla din 1947 a fost vanduta, la o licitatie de la Genova, cu 304.000 de euro.

Dezavantajele berii

In ciuda iubirii pe care i-o arata atata lume, berea are si dezavantaje. Unul dintre ele este "burta de bere", caci bautura in exces creste riscul de obezitate la barbati.

Bautura provoaca o puternica secretie a acidului gastric si refluxul gastric, dar si deshidratare. In plus, reduce activitatea sistemului nervos central si provoaca migrene.

Fapt divers despre alcool

- Bauturile alcoolice nu contin grasimi sau colesterol, dar au o concentratie mare de calorii;
- In Statele Unite, alcoolul este trecut in categoria medicamentelor;

- Toate cele 13 minerale necesare vietii pot fi gasite in bauturile alcoolice;
- Germanii isi trateaza mahmureala consumand la micul dejun carne rosie si banane;

- Rusii beau votca in dimineata mahmurelii;
- Francezii beau cafea cu sare dupa o petrecere bine udata de alcool.

duminică, 20 ianuarie 2013

NASA si mijlocul Căii Lactee

Există tot felul de fiinţe ciudate, monştri, despre care se spune că ar exista, dar nu sunt dovezi suficiente, sau nu sunt convigătoare cele prezentate până acum. O astfel de creatură a fost "văzută" şi în Spaţiu. Într-una dintre imaginile realizate de telescopul Spitzer Space, lansate în 2003, se observă un fel de "filament galactic", nişte nori gri închis, formaţi în mare parte din praf, foarte subţiri, care par să "înoate" prin spaţiu. Pentru amuzament, cercetătorii de la NASA au numit această formaţiune interesantă, descoperită undeva în mijlocul Căii Lactee, după un "monstru celebru". I-au spus Nessie, gândindu-se la Loch Ness Monster, din Marea Britanie. Acesta ar trebui să fie o creatură lungă, care stă în adâncurile lacului şi iese rar la suprafaţă, dar nimeni nu are dovezi clare că ar exista. Pe de altă parte, specialiştii de la Harvard nu au fost mulţumiţi de denumirea Nessie şi i-au spus "Primul os galactic".

marți, 15 ianuarie 2013

Web Speech API lansat de google pentru Chrome

Google lanseaza "Web Speech API" si un nou modul "JavaScript API" pentru recunoasterea vocala.
Google anunta o noua versiune Chrome mai interactiva cu functii imbunatatite pentru comenzi vocale. Browserul isi extinde facilitatile astfel incat sa putem dicta documente sau rula diverse aplicatii cu un simplu microfon.
Google a introdus "Web Speech API", un modul destinat programatorilor pentru realizarea de aplicatii web interactive. Mai mult, cu noul "JavaScript API" poate fi integrata si functia recunoasterea vocala in aplicatii.
O demonstratie cu noile facilitati pentru comenzi vocale poate fi accesata AICI. Aplicatia web poate fi testata doar pe Google Chrome 25 sau o versiune mai noua.

Simona Gherghe lua pastile de slabit?

Multe vedete de la noi fac gesturi necugetate pentru a slabi si iau pastile fara sa isi dea seama ca pot sa le afecteze sanataea. Simona Gherghe a avut probleme de sănătate grave în toamna anului trecut din dorinţa de a slăbi în timp record. Moderatoarea emisiunii "Acces direct" a apelat la pastile de slăbit după ce s-a îngrăşat în vacanţă, iar ceea ce a urmat se putea termina cu o tragedie.

"Vara trecută m-am întors din vacanță cu 52 de kilograme. Mult! Și atunci am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea și cred că mama se va supăra, dar o spun. Am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!

Asa ca Simona nu te mai indopa cu pastile si mananca sanatos si fa sport.

luni, 14 ianuarie 2013

Ce noroc au avut cele 3 persoane (video)

Putin si cele 3 persoane ar fi aruncate pe bordura dar nici nu lea atins incredibil accidentul niste perosane norocoase au scapat cu viata.
Iti dai seama cat de norocos esti numai cand te afli la un pas de moarte. In Rusia, un tipic accident rutier se putea transforma intr-o uriasa tragedie. Si asta daca cei 3 pietoni care mergeau regulamentar pe trecere nu ar fi fost sincronizati cu miscarea masinii aruncate in decor.

Ce mai peste au mai prins cu mana (video)

Ce ne mai trebuie undita sa pescuim niste barbati sau hotarat sa pescuisca la mana Nu mică poate fi surpriza când ditamai peştele sare din apă şi îţi înhaţă mâna. Asta i s-a întâmplat unui bărbat care încerca să momească peşti de pe un ponton. Un asemenea peste prins cu mana este ceva omul trebui felicitat. O captura mare care hraneste tot satul.

Pentru cei care nu cred in ozn-uri (video)

Obiectele zburătoare neidentificate nu sunt văzute doar de pe Pământ, ci şi din spaţiu. Mai multe imagini surprinse de camerele NASA şi postate pe YouTube arată cum mai multe obiecte, de diferite mărimi, se mişcă mai încet sau mai rapid prin spaţiu.
Ce pot fi aceste obiecte? Nave extraterestre? Imagini reflectate în ferestrele Staţaiei? Meteoriţi? Reziduuri provenite de la alte nave spaţiale?

Astfel de obiecte neidentificate au fost surprinse de NASA în ziua de Crăciun, dar şi la trecerea dintre ani.

Cum sa ne ferim de sinuzita?

Ai nasul mereu înfundat, iar durerile din jurul ochilor şi de maxilare nu te lasă? Mai mult ca sigur te-ai ales cu o sinuzită şi cel mai bine e să faci o vizită unui specialist.
De cele mai multe ori, sinuzitele sunt rezultatul infecţiei virale, care determină inflamaţia membranei mucoase ce căptuşeşte interiorul foselor nazale. Se poate agrava şi nu vei scăpa fără antibiotic. Dar pentru a nu ajunge aici trebuie să ţii seama de câteva indicaţii, mai ales în sezonul rece:
* nu ieşi afară imediat după ce ai făcut o baie fierbinte;
* pune-ţi mereu ceva pe cap când este frig;
* evită să stai în curent;
* nu te culca imediat după ce ai făcut inhalaţii, ;
* încearcă să te fereşti de locurile unde se fumează.

Zeul războiului un serial coreean rulează pe TVR 1

Zeul războiului, un serial coreean, rulează pe TVR 1 și TVR HD din 7 ianuarie, de luni până vineri de la ora 17:40, fiind un puternic contracandidat pentru emisiunile din intervalul orar 17:40 - 19:00 (Happy Hour - Protv, Acces Direct - Antena 1, Drept la țintă - Kanal D). Vor fi 56 episoade, ce vor trata istoria coreeană, ecranizată intens de seria serialelor Legendele Palatului, televizate tot de TVR 1.
Așadar, serialul Zeul războiului, o producție 2012, face o incursiune în trecut în Coreea, în perioada Goryeo (918 - 1392). Povestea se învârte în jurul unui sclav, Kim Jun, care ajunge la un range de mare conducător. Iubirea intervine atunci când fiica regelui se îndrăgostește de Kim Jun.
Ce ziceți, serialul Zeul războiului va avea succesul seriei Legendele Palatului?

Emisiunea de pe Prima TV care te ajuta sa slabesti

Din 24 ianuarie 2013, Prima TV pregătește telespectatorilor săi o emisiune de slăbit, Ajutor, vreau să slăbesc. În multitudinea emisiunilor de scandal existente, Prima TV pune accent pe evoluție și au pus la cale primul show dedicat persoanelor care vor să slăbească. În emisiune, o persoană cu multe kilograme peste limita normală este asistată de un antrenor fitness și un nutriționist în lupta împotriva kilogramelor. O emisiune de nișă, cu un public numeros, luând în calcul ultimele date: 20% din căutările de pe Google în România fac referire la produse de slăbit, exerciții, diete, vedete care au slăbit și alte derivate. Să nu vă așteptați ca în emisiune să găsiți pastile de slăbit sau tehnici minune de slăbit. Totul e să aveți răbdare și perseverență. Aveți nevoie și de stimuli și de aceea să invit să urmăriți emisiunea Ajutor vreau să slăbesc.

Piesa noua Pepe Femei Periculoase

Pepe un om de nota 10 care nu mai vrea sa auda de asa zisele femei periculoase cum ar fo oana zavoranu care la inselat.
Piesa noua de la Pepe – Femei periculoase!
Dupa un an incarcat de evenimente unele placute si altele neplacute, Pepe merge inainte si nu-si neglijeaza deloc cariera muzicala. Artistul lucreaza din greu la un nou album, care se pare ca va aparea abia in toamna. Extrasa din acest album este piesa ”Femei periculoase”, care a fost lansata chiar azi.

Tiganii au ajuns sa fure si vulturul din bronz

Cand vine vorba de un metal pretios cum ar fi cuprul ,alama, sau bronz tigani nu mai stau pe ganduri actioneaza noaptea cand nimeni nu e pe faza si a doua zi se duc la fier vechi.
După bustul poetului Grigore Alexandrescu din Târgovişte şi mâna muzei lui Eminescu din Galaţi, o nouă statuie din bronz a căzut victimă, cel mai probabil, hoţilor de fier vechi. De această dată, este vorba despre vulturul din bronz postat pe un obelisc din Brăila (medalion) şi închinat eroilor căzuţi în Primul Război Mondial. Deocamdată, poliţiştii nu au nici un indiciu în ceea ce priveşte infractorii.




La numai 5 ani are experienta conduce o vola imensa

Cand vine vorba de exploatarea minorilor prin munca, trebuie sa penalizam drastic aceste practici si sa anuntam organele abilitate daca avem cunostinta despre un astfel de caz. Nu stim daca micutul din imagine chiar se afla la munca sau face asta doar din placere, insa un lucru e cert: ceea ce executa el e de necrezut, scrie 359. Imaginile sunt extrem de convingatoare, dar indeletnicirea este destul de periculoasa pentru micut. Copilul, care nu are decat 5 ani, conduce o vola. Dupa cum il vedem pe pustulica, ne dam seama ca multi profesionisti din domeniu nu conduc atat de bine.

Justin Bieber va fi detronat de One Direction?

Băieţii de la One Direction îşi impulsionează fanii să îi ajute să-l doboare pe Justin Bieber la numărul de vizualizări. 

Justin Bieber şi Nicki Minaj se află pe primul loc cu materialul video al piesei “Beauty and a Beat”, care a reuşit să strângă în 24 ore de la lansare 10.600.000 de vizualizări.
One Direction a lansat aseară la ora 22 clipul piesei “Kiss You”, cu care speră să facă mai multe vizualizări decât Justin Bieber.  

Justin Timberlake in colaborare cu Jay-Z

După ce în urmă cu câteva zile Justin Timberlake şi-a anunţat fanii că se întoarce la muzică, astăzi artistul a lansat noua sa piesă.

Dacă timp de şase ani nu a mai scos nicio piesă, revenirea sa trebuia sa fie una răsunătoare, aşa că o colaborare cu Jay-Z nu poate fi decât reuşită.

Piesa se numeşte “Suit And Tie” şi o să facă parte de pe noul său album “The 20/20 Experience”, care va apărea anul acesta.

Vrei sa fii sanatos? Ce trebuie facut

Este cazul să fortifici scutul imunitar al organismului avand in vedere ca gripa si raceala se face simtita organismul are nevoie de multe alimente naturale sucuri fructe legume verdeturi salate si multe altele.
Sanatate este foarte importanata in ziua de azi deoarece fara ia corpul nostru ar fi prada bolilor.


Fructe 
Iarna, citricele sunt vedete. Chit că le găsești tot anul pe tarabele din piață și în rafturile supermarketurilor, acum își conservă cel mai bine nutrienții. Cel mai de preț, când vorbim despre răceală și gripă, este vitamina C, principalul antioxidant implicat în fortificarea sistemului imunitar.

Ceapă și usturoi

Nu degeaba sunt numite, din vechime, antibiotice naturale! Ceapa și usturoiul sunt veritabile depozite de vitamine și minerale care asigură buna funcționare a întregului organism (legiunile romane foloseau cantităţi însemnate de usturoi în alimentaţie; în acele vremuri usturoiul era recomandat pentru tratarea a peste 60 de boli!). Mănâncă zilnic doi-trei căție de usturoi și/sau o ceapă, pentru că au proprietăți fortifiante și antiinfecțioase.

Iaurturi cu probiotice

Probioticele sunt bacteriile "prietenoase", care formează o barieră între organism și germenii care îl atacă. Un iaurt pe zi (unul cât mai natural, fără fructe sau alte "îmbunătățiri") contribuie la consolidarea sistemului de autoapărare al organismului.

Oare de ce dispare Live Messenger?

Microsoft a anuntat oficial ca va retrage serviciul de chat foarte folosit pana acum.
Pe 15 martie 2013, toti utilizatorii de Live Messenger vor fi trecuti automat pe Skype, pe care Miscrosoft l-a cumparat in octombrie 2011 pentru suma de 8,5 miliarde de dolari.
Dupa data de 15 martie 2013, Windows Live Messenger va mai fi disponibil doar in China .
“Vrem sa folosim caracteristicile combinate ale Skype si Messenger”, scrie in emailul trimis de Microsoft clientilor sai.
Contul actual de Windows Live ID, cu adresa de mail si parola, va putea fi folosit in continuare prin inscrierea pe Skype.

Cei care au Messenger pe desktop vor primi un banner cu notificare de upgrade. Cand va fi deschis fereastra, Skype va fi instalat automat, iar Messenger sters.
Inca din luna noiembrie 2012, utilizatorii de Live Messenger pot discuta cu prietenii lor folosind Skype.

Cat de sanatoase sunt galbenelele?

Infuzia de galbenele se foloseste atat intern, ca cicatrizant, in caz de gastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, colecistita, icter infectios, ulceratii canceroase, inflamatii ale colonului, hemoroizi, boli de ficat, cat si extern.
Daca ai racit si ti-e nasul infundat, prepara-ti singur, in casa, picaturi de pus in nas din doua lingurite de ceai de galbenele si o jumatate de lingurita de zeama de lamaie si ai portia pe o zi intreaga. Picaturile astfel obtinute sunt suta la suta naturale.
Extractul de galbenele poate fi gasit in farmacii sub forma de lotiune, comprese sau crema. De asemenea, ceaiul de galbenele este folosit pentru numeroase afectiuni. Extractul de galbenele este folosit si pentru gargara si apa de gura. In cazul in care suferi de gingivita, stomatita, paradontoza sau alte afelctiuni ale cavitatii bucale, ceaiul cu galbenele este un aliat de nadejde. Gargara cu ceai de galbenele concentrat, facuta in fiecare dimineata si seara, va diminua din simptome
Galbenelele au puterea de a vindeca ranile, avand puternice proprietati cicatrizante.
De foarte multe ori, produsele pe baza de galbenele amelioreaza iritatii ale pielii pe care nici macar produse pe baza de antibiotic nu reusesc sa le vindece.
Crema de galbenele este potrivita pentru a grabi vindecarea intepaturilor de insecte, inclusiv a celor de albina. Maseaza timp de trei minute zona intepata cu unguent, iar intepatura va deveni insesizabila si mancarimile vor disparea.

Blogger Tips And Tricks|Latest Tips For Bloggers Free Backlinks
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...